Cikkek

A letöltés minden esetben bűncselekmény? Hogyan tudod megvásárolni a legnagyobb játékok letöltőkódját? És egyáltalán van különbség egy cím fizikai és digitális kiadása között? Rengeteg tévhit kering a digitálisan megvásárolt játékokról az interneten, éppen ezért ebben a cikkben egy minden részletre kiterjedő útmutatást nyújtunk, mely segítő kezet nyújt a témakörrel kapcsolatban. 

Ha Xbox tulajdonos vagy, vagy éppen konzolvásárláson gondolkodsz, biztosan hallottál már az Xbox Live Gold előfizetésről. De mi is ez pontosan és miben különbözik az Xbox Live Ajándékkártyától, az Xbox Game Pass-tól, és az EA Access-től?

A Windows 10 jelenleg a Windows legjobb és legfrissebb verziója, és rengeteg új hasznos funkció található benne. Az operációs rendszer két verziója közül választhat: Windows 10 Home vagy  Windows 10 Pro. De mi a különbsóeg a kettő között? A két változat közti különbségekről feltetett kérdések elkezdtek felhalmozódni, ezért úgy döntöttünk, hogy egyszerű áttekintést nyújtunk a különbségekről és hasonlóságokról.