Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Grand Theft Auto V

Raktáron 
elektronikus tanúsítvány

Grand Theft Auto V (GTA 5) Ismertető

A GTA 5 ősszel feljavított grafikával tér vissza, hogy megmutassa, az alkotók eredetileg mit is szerettek volna elénk rakni, már az első alkalommal. Az új verzióban szebbek lesznek a szereplőket és a tájat borító textúrák, nagyobb távolságban rajzolódik ki a táj, sűrűbb lesz az autóforgalom, nagyobb forgalom lesz az utcákon és a játék jóval nagyobb felbontáson fut majd

A GTA Online megjelenése óta kiadott összes tartalmat megkapjuk a játékba (fegyverek, munkák, autók, testreszabási lehetőségek), így garantáltan elfelejthetjük az alvást esténként.

Los Santos: nyüzsgő nagyváros tele spirituális gurukkal, feltörekvő csillagocskákkal és lassan feledésbe merülő hírességekkel, akik egykor a nyugati világ bálványai voltak, de most a gazdasági bizonytalanság és az olcsó valóságshow-k korában kénytelenek küzdeni a fennmaradásért. A zűrzavar közepette három egészen különböző karakterű bűnöző latolgatja a túlélés és a siker esélyét:

  • Franklin, a volt utcai gengszter, aki most igazi lehetőségekre és zsíros zsákmányra vadászik
  • Michael, a börtönt is megjáró kőkemény profi, akinek a békés nyugdíjas korral kapcsolatos reményei szertefoszlani látszanak
  • Trevor, az erőszakos eszelős, aki csak az olcsó mámort és a következő nagy balhét keresi

Mivel lassan elfogynak a lehetőségeik, a trió kénytelen mindent kockára tenni, olyan vakmerő és veszedelmes balhék egész sorozatát követve el, amelyek miatt egy életre rács mögé kerülhetnek.

Rockstar Games mindig is úttörő volt a nyitott világú játékok műfajában - a Grand Theft Auto sorozat minden idők egyik legsikeresebb szórakoztatóipari szellemi tulajdona. A világszerte több mint 114 millió eladott példánnyal büszkélkedő Grand Theft Auto sorozat hathatós segítségével kerültek a videojátékok a kulturális főáramba.


 

 

Kiszerelés
Digitális termék
PEGI
18+
Stílus
Akció, Online multi, Open world
6 990 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Rendszerigény

MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNY

 

AJÁNLOTT RENDSZERKÖVETELMÉNY

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit SP1, Vista 64 Bit SP2   OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz   CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memória: 4GB   Memória: 8GB
VGA: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB   VGA: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
HDD: 65GB HDD: 65GB
Aktiválás Információk
  1. https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
  2. Töltse le és telepítse a Rockstar Launcher alkalmazást.
  3. Miután telepítve van a program elindul, jelentkezzen be (szükség esetén hozzon létre egyet).
  4. Kattintson a „Store” fülre a jobb felső sarokban, majd a „Redeem Code” elemre.
  5. Írja be a kapott kódot.
  6. A játékod most aktiválva lett, és letölthető a Rockstar Launcher segítségével.