Football Manager 2020 (Steam)

Cikkszám: MAXD245831
Football Manager 2020 (Steam)

Football Manager 2020 (Steam)

Cikkszám: MAXD245831
Raktáron  50 db
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 102 Ft

 

 

 

Football Manager 2020 PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Használd a gyakorlatban a véleményed és vezesd a klubodat úgy, ahogy te akarod. Minden döntésed számít a Football Manager 2020-ban, amely új funkciókkal és finomhangolt játékmenettel érkezik, friss és autentikus dimenziót ad a játékhoz, és minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a menedzser és az általa vezetett csapat sorsának irányítása kapcsán. Hogy miként jutsz a csúcsra, az csak rajtad áll – minden döntés a tiéd, ahogy azok következményei is.

 

Jellemzők

Hagyd a beszédet az öltözőben, és sétálj ki egy élő, lélegzi focivilágba, melynek középpontjában te magad állsz – ez egy olyan világ, ahol a véleményed számít! Beszélni mindenki tud, de a menedzserek valósítják meg a dolgokat. Nem problémákat látnak, hanem lehetőségeket: lehetőséget, hogy a világ legjobbjaival mérjék össze magukat, hogy játékosaik karrierjét egyengessék.

Ez egy olyan világ, amely díjazza a tervezést és a tudást, de más játékoktól eltérően nincs egy forgatókönyv, amit követhetnél – csak lehetőségek végtelen áradata. Így ha valaha is azt gondoltad, „én ennél jobban csinálnám”, nos, most itt a lehetőség, hogy bizonyíts. Elég az üres beszédből!

 • Telepedj le a világ 50 legnagyobb focinagyhatalmának egyikében
 • Válassz egyet a több mint 2500 csapatból, és felügyeld azok minden szintjét
 • Igazold le a legjobbakat, és alakítsd te a jövőt – válogass több mint 500,000 igazi játékos és alkalmazott közül
 • Hozd létre a saját taktikáid, és keltsd azokat életre a pályán
 • Rúgd a bőrt a sorozat történetének eddigi legimmerzívebb és legokosabb meccsmotorjának hála

Utánpótlásképző Központ

Vedd át teljesen az irányítást ificsapatod képzésében a vadonatúj, átfogó hub felületen. Gondoskodj a fiatal sztárokról klubodba érkezésük pillanatától a ranglistán való folyamatosan előrelépésükön át, míg készen nem állnak első meccsükre.

 

Klub Látomások

Dolgozz ki egy kultúrát, működj együtt az igazgatótanáccsal a kitűzött célok eléréséhez, és készíts tervet a klub számára az elkövetkező szezonokra. A klub látomások túlmutatnak a tárgyalón: figyelembe kell venned az átigazolásokat, játékstílusokat és versenytársaid elvárásait, miközben klubot identitásának megerősítésén, és a több évre kitűzött célok elérésén dolgozol.

 

Játékidő Tervezet

Egy teljesen új mód játékosod szerepének meghatározására csapatodban. Építsd be jelenlegi és jövőbeli játékidejét szerződésébe, egyértelmű utat határozva meg számára a kezdőtől a sztárjátékosig vezető, és aközötti állomásokra.

 

Háttércsapat

Az új szerepkörök, tanácsok és interakciók minden eddiginél fontosabbá teszik és még jobban bevonják személyzeted. A még több kollaboráció még több területen még közelebb hozza a játékot egy valódi háttércsapat felépítéshez.

 

Grafikai Előrelépések

Az újratervezett játékos és menedzser modellek, feljavított fények és a pályák átdolgozott látványvilága az eddigi legrealisztikusabb és leglátványosabb élményt eredményezi.

 


Megjelenés
2019.11.19.
Kiszerelés
Digitális
Státusz
Raktáron
Kiszállítás
2020.01.29

Platforms
Platforms
PEGI
PEGI
Stílus
Sport
Cikkszám
MAXD245831

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Minimum Requirements

 • OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (Update 1803/April 2018 or later) – 64-bit
 • Processor: Intel Pentium 4 (64-bit), Intel Core 2 or AMD Athlon 64 – 2.2 GHz +
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
 • DirectX: Version 11
 • Storage: 7 GB available space