Microsoft Project 2016 Professional 32/64 bit (H30-05445)

Cikkszám: MAXD316294
Microsoft Project 2016 Professional 32/64 bit (H30-05445)

Microsoft Project 2016 Professional 32/64 bit (H30-05445)

Cikkszám: MAXD316294
Raktáron 
219 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 732 Ft

 

Microsoft Project Professional 2016 


 

Maga a komplex és terjedelmes projektek részletes tervezése a Project Professional 2016 által ezentúl nem jelent akadályt. A kedvelt projektmenedzsment szoftver a feladatvégzés során támogatja Önt minden feladatában. Ezért a Microsoft több funkciót is ajánl a hatékony csapatmunka érdekében. Megújult kommunikáció is: a Skype for business-el és a SharePoint ill. Office 365 szinkronizációjával ezentúl a közös feladatvégzés abszolút rugalmassá vált. Használja a szoftvert projektjének céljai mindig szem előtt tartásához.

 


Továbbgondolt funkciók a hatékony projekttervezéshez

A funkciók mellett a Project Professional 2016 számos továbbfejlesztett funkciót tartalmaz ami különösen a nagyobb projektek és az abban résztvevő csapatok részére segíti elő a hatékony munkát. Ehhez a következő funkciók járulnak hozzá:

  • A Skype for business-en keresztül közvetlenül csapattagokat hívhat fel vagy válthat velük üzenetet. A problémák egyből megvitathatóak, és a kérdések tisztázhatóak lehetnek. 
  • A megújult szinkronizációnak hála – a SharePoint-al és az Office 365-el – csaknem mindenhol megoszthatja a projekt információit egy közvetített projekt weboldalon másokkal, ill. hozzá is férhet azokhoz.
  • Az intelligens eszközök segítségével - mint a csapattervező és forrástárgyaló – a potenciális problémákat idejekorán fel lehet ismerni és tenni tud ellene mielőtt az időponttervezés veszélybe kerül.
  • A ’mi lenne ha’ jelenetsor segítenek abban, hogy Ön az esetleges komplikációkat előre lássa és korrigálni tudja mielőtt azok valós problémává válnak.
  • Az Office szintű kezelői felület az orientációt a programon belül megkönnyíti.

 


Projektek előre tervezése és felügyelete

A szoftverével a fontos projekteket hatékonyan tudja kezelni. A nagyszámú tervezői eszköz támogatásával pár kattintás alatt hozzon létre egy teljesen új projektet, haladás közben vizsgáljon át minden problémás területet, és kövesse folyamatosan figyelemmel a fejlődés folyamatát. A különböző jelentéskészítői lehetőségek gondoskodnak róla, hogy mindig a fontos mérőszámokat tartsuk szem előtt ill. a prezentációkat rövid időn belül az aktuális projektstátuszhoz igazítsuk. A Gantt-diagramon keresztül a folyamat elérési útvonal által mindig értesül róla, milyen összefüggésben állnak egymással egyes folyamatok és milyen értéket képviselnek a projekt lebonyolítása folyamán. 

Tervezze meg projektjét az intelligens eszközök segítségével előrelátóan. A csapatjátékosok és a forrásfelhasználás segítenek Önnek az esetleges szűkületet idejében felismerni. A csapattervező funkcióval és a forráskezelővel lehetséges például az esetleges hiányt idejekorán felismerni, hogy időben reagálni lehessen rá. A ’mi lenne ha’ forgatókönyv megmutatja Önnek a projekt lehetséges fejlesztéseit. A folyamatjelző analízis felismeri a potenciális problémákat mielőtt azok valós veszéllyé válnak és segít Önnek megoldást találni rá, hogy az időpont szerinti ütemtervet tartani lehessen.

 


Szembetűnő módon javult a csapatmunka

A valós időben történő kommunikációt a Skype for business segíti elő. Írjon munkatársainak egyszerűen üzenetet vagy hívja fel őket videóbeszélgetéssel közvetlenül a szoftveréből, hogy kérdéseket tegyen fel vagy problémákat tudjon tisztázni. A megújult Office 365 vagy a SharePoint szinkronizációjával ezentúl feladataihoz mindenhonnan hozzáférhet. Különösen a folyamat és feladtlistákkal való munka egyszerűsödött le. Egy rövid idő alatt belül létrehozható projekt-weboldallal  könnyen információkat cserélhet másokkal. A Microsoft Project Professional 2016 megvásárlásával egy teljesértékű projektmenedzsment tervezőhöz jut, ami különösen a csapatmunkához igazodik és projektjeit célorientáltan tudja előre mozdítani.


 

Licenc
RETAIL
Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
219 990 Ft/db
10+  db
-30 %
153 993 Ft/db