Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Mass Effect Andromeda

Raktáron 
elektronikus tanúsítvány

Mass Effect Andromeda ismertető

A régóta várt Mass Effect-trilógia folytatásában mintegy 600 évvel a harmadik rész befejezését követően azt a feladatot kapjuk, hogy felfedezzük az Andromeda galaxist annak érdekében, hogy vadonatúj élőhelyet, akár több gyarmatosítható bolygót is találjunk az emberiség számára. Főhősünk oldalán a Tempest csillaghajó fedélzetén vágunk neki az óriási kalandnak, amely utazásunk egyik központi színhelye és főhadiszállásunk is lesz egyben, ahol menedzselhetjük küldetéseinket, beszélgethetünk csapatunk tagjaival, de a széria korábbi hagyományainak megfelelően a karakterünkhöz kapcsolódó fejlesztéseket is elvégezhetjük.

A Mass Effect Andromeda a játékmenet tekintetében maximálisan a nagy elődök nyomdokaiban jár, ezáltal akárcsak korábban Shepard-kapitány oldalán, úgy most is egy vérbeli külsőnézetes akció-szerepjáték vár ránk, a középpontjában hatalmas, szabadon felfedezhető területekkel és egy jól felépített sci-fi világgal. Az enyhén a Star Trek koncepciójának irányába elmozduló sztori jóvoltából új hőseinkkel keresztül-kasul bejárhatjuk majd az egész galaxist, és miközben új bolygók után kutakodunk, számtalan különféle idegen létformával ismerkedhetünk meg, rengeteg kalandba keveredhetünk bele, főküldetésünk mellett pedig ezernyi mellékes feladatot vállalhatunk el a nagy cél érdekében.

 

 

Akárcsak a korábbi részek, úgy a Mass Effect Andromeda is jelentős mértékben épít az akciókra és karakterünk képességeire. Habár a változatos párbeszédrendszer jóvoltából a legtöbb problémát megoldhatjuk diplomatikus úton is, a szavak erejével, néhány esetben azonban fel kell vennünk a lézerfegyvert, hogy odavágjunk ellenfeleinknek, legyen szó akár idegenekről, akár egy ismeretlen robothadseregről. Saját karakterünk képességei és felszerelései mellett ráadásul még fegyvereinket is fejleszthetjük majd, amivel egyre összetettebb, sokoldalúbb és változatosabb lehetőségek várnak ránk az ütközetek közben.

 

  • Fedezd fel az Andromeda galaxist, ismerj meg idegen civilizációkat és bolygókat, hogy megtaláld az emberiség új otthonát!
  • Oldj meg változatos küldetéseket és vállalj el különféle mellékküldetéseket, hogy jobban megismerd ezt a sajátos sci-fi világot!
  • Fejleszd karakteredet egyre magasabb szintekre és keveredj bele az univerzum legnagyobb háborúiba!

 

 

Kiszerelés
Digitális termék
PEGI
16+
Stílus
Akció, FPS, Helyi multi, Kooperatív, Online multi, Sci-fi
3 590 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 108 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Rendszerigény

Minimum Requirements

OS Win 7 64
CPU Core i5-3570 3.4GHz / FX-6350
RAM 8 GB
GPU GeForce GTX 660 / Radeon HD 7850
HDD 55 GB

Recommended Requirements

OS Win 10 64
CPU Core i7-4790 4-Core 3.6GHz / FX-8350
RAM 16 GB 16 GB
GPU GeForce GTX 1060 3GB / Radeon RX 480 4GB
HDD 55 GB
Aktiválás Információk
  1. Nyissa meg böngészőben a http://www.origin.com/
  2. Kattintson a "Download Origin" menüpontra.
  3. Miután a ORIGIN program telepítve lett és elindult, jelentkezzen be. (szükség esetén hozzon létre egyet).
  4. Bejelentkezés után kattintson „My Game Library” menüpontra a bal oldali menüben.
  5. Válassza az „Redeem Product Code..." lehetőséget, és írja be a Termékkulcsot.
  6. Az ORIGIN alkalmazás néhány percen belül hitelesíti a Termékkulcsot, majd ezután már látható lesz saját könyvtárunkban, ahonnan meg is kezdhetjük a letöltését.