Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Microsoft Office 2016 Home and Business Mac Multilang (W6F-00501)

Cikkszám: MAXD620319
elektronikus tanúsítvány
Microsoft Office 2016 Home and Business Mac Multilang (W6F-00501)

Microsoft Office 2016 Home and Business Mac Multilang (W6F-00501)

Cikkszám: MAXD620319
elektronikus tanúsítvány
Raktáron 
30 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 859 Ft

Office 2016 Home and Business MAC számítógépre

A Microsoft Office 2016 Home and Business csomag Mac-re 5 hatékony alkalmazást kínál (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, One Note), amelyek segítenek a legjobb eredmények eléréséhez úgy az irodában, mint otthon. Valósítsa meg ötleteit szöveges dokumentumok, prezentációk vagy táblázatok készítésével ezekkel az átfogó eszközökkel. Adjon az ötleteinek olyan formát, ami lenyűgöz bárkit, aki látja őket. Ezenkívül az Office Mac-en és az Office Windows-on kompatibilisek, így gyakorlatilag dolgozhat a dokumentumokon bárhonnan, bárkivel. Az Office for Mac legfrissebb verziója jobb megjelenítést és logikusan szervezett felületet, drámai módon továbbfejlesztett Outlook alkalmazást és nagyszerű integrációt kínál a Microsoft OneDrive felhő tárolójával.

Word 2016 A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Használja ki az új Stílusok panelt, amely lehetővé teszi, hogy az előre beállított stílusokat szövegekhez és bekezdésekhez alkalmazza, és egyszerűen navigáljon a dokumentumokon keresztül a keresési eredmények, címsorok és az oldalsó bélyegképek között az új navigációs ablaktáblának köszönhetően.

Excel 2016 Hatékony eszköz a pénzügyek és adatok általános nyomon követéséhez, grafikonok és statisztikák készítéséhez, vagy egyszerűen kialakított, jól rendezett listák készítéséhez számtalan elemmel. Gyűjtsön adatokat, elemezzen, rendezzen, szűrje, készítsen számításokat, automatizálja az ismétlődő feladatokat és még sok más lehetőség. Végül adjon neki professzionális és vonzó külsőt egyszerűen! Az Excel for Mac újonnan felismeri a legtöbb Windows billentyűparancsot, miközben megőrzi a régi Mac Excel parancsikonokat, és még több statisztikai funkciót használhat, mint valaha.

PowerPoint 2016 Hatékony megoldás lenyűgöző prezentációk készítésére bármilyen alkalomra (legyen szó egy fontos munkaprojekt prezentálásáról, vagy egy “Boldog születésnapot” összeállításról a munkatársának). A számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy akár zenét is hozzáadhat hogy új szintre emelje az előadását. Az alkalmazás új funkciói közé tartozik a Prezentáns nézet. Lehetővé teszi a közönség számára, hogy megtekinthessék az aktuális oldalt, miközben Ön nem csak azt látja, hanem a következő oldalt, jegyzeteit és az időzítőt is, ami megkönnyíti Ön számára a prezentáció áramlását.

Outlook 2016 Ez minden amire valaha is szüksége lehet hogy kezelje az e-mailjeit vagy a naptárát egy helyen. Az alkalmazás sokrétű funkciói megkönnyítik a mindennapi munkát és segítenek egyszerűen lépést tartani a napi beosztással. Rendezze a beérkezett e-mailjeit egy beszélgetésbe, láthatja a naptárát az e-maileken belül, vagy megtekintheti a csatolmányokat egy pillanat alatt. Az alkalmazás teljesítménye lényegesen jobb az előző verzióknál. Az üzenetek késedelem nélkül, azonnal jelennek meg, és az olvasatlan üzenetek most már jobban kiemelkednek, így nem fog hiányozni semmilyen új bejövő e-mail.

OneNote 2016 Az egyik legfejlettebb és leghatékonyabb eszköz a jegyzetek egyszerű rendszerezéséhez. Készítsen jegyzeteket ahogyan csak szeretné - legyen az szöveg, kép, hang, weboldal részlet, Excel-diagram vagy dokumentum előnézete. A OneNote segítségével jegyzetei rendezettek lesznek pillanatok alatt és mindig kéznél lesznek.


 

 

Licenc
RETAIL
Gépek száma
1 felhasználó/gép
Licenc típusa
Licenc típusa
  • Új licenc: Még fel nem használt Licenc csoportja
  • Hosszabbítás: Az adott termék(ek) felhasználási idejét hosszabbítja meg a vásárolt értékkel
  • Újrahasznosított: A Licenc az EU törvényeknek megfelelően újra felhasználható csoportja
Újrahasznosított (EU törvényeknek megfelelően)
Elérhető nyelvek
English (EN), Magyar (HU), Deutsch (DE), English (US), Español (ES)
Várható kiszállítás
  maximum 24 óra
Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
30 990 Ft/db
10+  db
-10 %
27 891 Ft/db