Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Mass Effect Trilogy

Raktáron 
elektronikus tanúsítvány

Mass Effect Trilogy ismertető

Végre egyben is megvásárolható a BioWare űreposza - befolyásold az emberiség és egyéb fajok jövőjét Shepard parancsnok segítségével ebben a futrisztikus RPG-ben.

Akiknek nem lenne még ismerős, íme egy kis ízelítő a történetből: 

2148-ban egy marsi kutatás során az emberek egy letűnt civilizáció nyomaira bukkantak, ráadásul az új technológiáknak hála egyre mélyebbre küzdhették magukat a sötét űrben újabb galaxisokat felfedezve, - később az Asari létforma vette velük a kapcsolatot, belépést kínálva az emberiségnek az intergalaktikus közösségbe. Azonban kiderül - az óriási tudásnak ára van.

A Mass Effect Trilogy kitűnő választás az akció RPG rajongóinak, a lövöldözős szekvenciákat sűrűn interaktív párbeszédek szakítják meg ahol minden választásod fontos súllyal bír. A fő missziók mellett a számos apró mellékszál során totálisan elmerülhetünk a Mass Effect világában - ezeken kalandokon keresztül jobban megismerhetjük egyre gyarapodó társaink háttérsztoriját de még akár románcot is létesíthetünk némelyikükkel. Jó ötlet, hogy a sorozat végigjátszása során az előző részekből való mentéseidet felhasználhatod, így döntéseid egymásra épülhetnek, valamint több pénzzel vagy erőforrással kezdheted az adott epikus epizódot!

 

 

A trilógia tartalmazza:

  • Mass Effect: Legyél Te a galaktikus béke felesküdött örzője. Fő missziód, hogy megállítsd az áruló Turian ügynököt, mindezt úgy, hogy végig vezeted apró csapatodat ellenséges idegen világokon és galaxisokon. Nemsoká számodra is kiderül, hogy a fenyegetés sokkal nagyobb, mint azt sejtenéd. 
  • Mass Effect 2: Két évvel a világ megmentése után Shepard megint hajmeresztő feladatot vállal el, egy újabb faj fenyegeti a galaxis békéjét. Használd az első rész mentéseit, hogy régebbi cselekedeteid kihassanak a második epizód történéseire is, sőt, reakcióid milyensége ezúttal nem csak a dialógusokra, de a karaktered megjelenésére is kihatn. 
  • Mass Effect 3: Nem minden faj élheti túl, a döntés újfent és véglegesen a Te kezedben van. Ezúttal az emberiség szülőbolygója, maga a Föld kerül a végveszély központjába!  A sorozatban elsőként bukkan fel a multiplayer mód, az online harcaid során a fejlődés mellett bónusz pontokat gyűjthetsz az egyjátékos kampányod támogatására.

 

 

Kiszerelés
Digitális termék
PEGI
18+
Stílus
Akció, FPS, Helyi multi, Kooperatív, Online multi, Sci-fi
3 790 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 114 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Rendszerigény

Minimum Requirements

OS Win XP
CPU 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)+
RAM 1 GB
GPU 256 MB* (compatible with Pixel Shader 3.0)
HDD 15 GB
Aktiválás Információk
  1. Nyissa meg böngészőben a http://www.origin.com/
  2. Kattintson a "Download Origin" menüpontra.
  3. Miután a ORIGIN program telepítve lett és elindult, jelentkezzen be. (szükség esetén hozzon létre egyet).
  4. Bejelentkezés után kattintson „My Game Library” menüpontra a bal oldali menüben.
  5. Válassza az „Redeem Product Code..." lehetőséget, és írja be a Termékkulcsot.
  6. Az ORIGIN alkalmazás néhány percen belül hitelesíti a Termékkulcsot, majd ezután már látható lesz saját könyvtárunkban, ahonnan meg is kezdhetjük a letöltését.