Microsoft Visio Professional 2019 (D87-07425)

Cikkszám: MAXD677576
Microsoft Visio Professional 2019 (D87-07425)

Microsoft Visio Professional 2019 (D87-07425)

Cikkszám: MAXD677576
Raktáron 
159 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 259 Ft

 

Professzionális grafikonkezelés a Microsoft Visio Professional 2019 programmal

A Microsoft Visio Professional a 2019-es kiadásban is a legjobb eszköz a vállalati diagramok elkészítéséhez, és a szoftver igazodik az ipari sztenderdekhez, pl. IEEE. Emellett a Microsoft több ezer, részletekbe menő fejlesztést hajtott végre, hogy az új változat megkönnyítse a projektek nagyobb csoportokban történő kidolgozását. Ezáltal a program kifejezetten optimális választás a szakmai felhasználók számára. A szoftver használatába azonban a kezdők is könnyen belejönnek, amiről mindenekelőtt számtalan sablon és a már jól bevált Office-kezelőfelület gondoskodik. Ezen felül a szoftver minden vásárlója 2 GB szabad tárhelyet kap a Microsoft saját felhőalapú, tárhelyszolgáltatást kínáló OneDrive platformján. 

A diagramok létrehozása a Microsoft Visio Professional 2019 esetében már közvetlenül a program indítása után lehetséges: ezt többek között a 250 000-nél is több formát kínáló sablonválaszték biztosítja. Mivel az asztali alkalmazás folyamatosan frissül, az új sablonok hozzáadása rendszeres. Az elkészült diagramokat a felhasználók nem csak Visio-adatkészletként, de az interneten keresztül is megoszthatják: ehhez a Visio Professional 2019 támogatja a webalapú diagarammegjelenítő formátumokat, de azok a felhasználók, akiknek eszközén a Visio nincs telepítve, PDF-fájlként is hozzáférhetnek az adatokhoz. A diagramhoz a megosztás után érkező hozzászólások a projekt létrehozója számára is azonnal láthatóvá válnak, aki ezáltal visszajelzéseket kap.

Ráadásul a Microsoft kifejezetten a Visio Professional 2019 és Windows 10 esetében javította az ujjal és a toll, pl. Microsoft Surface Pen eszközzel történő beviteli módot. A diagramok ezáltal természetes beviteli módszerekkel finomíthatók, virtuális tintával vagy az ujjakkal színezhetők, mozgathatók, rendezhetők és még sok egyéb módon változtathatók. Ez a program használatát például az iPad Pro táblagépen is megkönnyíti, amelyhez külön alkalmazás tölthető le az Apple Store-ban. A másokkal való jobb együttműködés érdekében a jegyzetfunkciókat továbbfejlesztették, és a Skype for Business alkalmazást a felhasználói felületbe integrálták.

A Microsoft Visio Professional 2019-ben az új adatok közvetlenül importálhatók más programokból, pl. az Excelből. Ezáltal minden felhasználó időt takarít meg a diagramok szerkesztésénél, ahogy a kézi bevitel egyre ritkábbá válik. A diagramok látványosabb megjelenítése és a nagy mennyiségű információ átláthatóbbá tétele érdekében számtalan szín, forma és grafika áll a rendelkezésünkre, amelyekkel a figyelmet azokra az adatokra irányíthatjuk, amelyek a célközönség számára igazán fontosak. Ezenkívül a program támogatja a népszerű AutoCAD szoftverben létrehozott rajzok integrálását is. Ez jelentősen gazdagítja a kiaknázható funkciók tartományát, mivel komplex formák felhasználására is lehetőséget nyújt.

A diagramba korábban integrált adatok megváltozásával a Microsoft Visio Professional 2019 azonnal módosítja magát a megjelenítést is. Ehhez a program folyamatosan beolvassa a beágyazott adatokat - függetlenül attól, hogy helyi vagy hálózati forrásból származnak -, amelyeket azonnal továbbít az aktuális diagramba. Ezáltal a projekten dolgozó valamennyi személy állandóan naprakész információkkal és mindig a diagram egyetlen verziójával végezheti a munkáját. A manuális frissítés elhagyása egyszerűbbé teszi a munkafolyamatot és hosszú távon időt takarít meg.

A Microsoft úgy tervezte meg a Visio Professional 2019-et, hogy az kompatibilis legyen a Windows 10 operációs rendszerek valamelyikével. A szoftver nem futtatható a Windows korábbi verzióival. Ennél az ajánlatnál az ár egy asztali számítógépen vagy notebookon használható licencet tartalmaz. További előfizetési költségek tehát nem merülnek fel. A Microsoft garantáltan legalább öt éven keresztül biztosítja a szoftver frissítését.


 

Licenc
RETAIL
Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
159 990 Ft/db
10+  db
-30 %
111 993 Ft/db