Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Battlefield 4

Cikkszám: MAXD699600
elektronikus tanúsítvány
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4
Battlefield 4

Battlefield 4

Cikkszám: MAXD699600
elektronikus tanúsítvány
Raktáron 
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft

Battlefield 4 ismertető

Ideje leporolni a virtuális egyenruhákat és fegyvereket, a Battlefield 4 visszatérésével ugyanis újra várnak ránk a hatalmas harcmezők, a megszokott izgalmak, a valószerű katonai bevetések, valamint a szüntelen fegyverropogás.

Az egyjátékos kampány betöltésével a Battlefield 4-ben egy minden eddiginél akciódúsabb küldetéssorozatban lesz részünk, amelynek keretein belül 2020-ban, a harmadik világháború küszöbén kell helyt állnunk az amerikai speciális erők egyik katonájaként. A harmadik rész után hat esztendővel játszódó történetben Amerikának ezúttal egy újabb ellenséggel kell szembenéznie, akit Kína képében köszönhetünk majd, de nem csak az ázsiai országban, hanem a világ más részein is bevetésre kerülünk katonáink oldalán.

"...minden eddiginél akciódúsabb küldetéssorozatban lesz részünk..."

A kínai haderőnek köszönhetően egy újfajta harci mentalitást ismerhetünk meg a csatamezőkön, de az új frakció leginkább a többjátékos módban érezteti majd hatását, hiszen a filmszerű élményeket és rendkívül változatos küldetéseket kínáló kampány után akár az ő oldalukon is csatába indulhatunk a multiplayer összecsapásokban.

A Battlefield 4 egyébiránt a többjátékos opció tekintetében nyújtja a legnagyobb újdonságokat, így átalakult Battlelog, rengeteg új lehetőség, nem utolsó sorban pedig porig rombolható pályák is várnak ránk. A csatamezőkre jellemző dinamikus eseményeknek köszönhetően ráadásul a harc hevében is folyamatosan alakul majd a környezet, előfordulhat, hogy a teljes pályát elárasztja a víz, így míg az ütközetek első felében használni lehetett a szárazföldi járműveket, addig az összecsapás végéhez közeledvén már csak a kétéltűek állnak rendelkezésünkre.

 

 

A Battlefield 4 mindemellett igazi újgenerációs küllemmel is rendelkezik már, amit a Frostbite grafikus motor legújabb, alapjaiban megújult változatával kivitelez a DICE. Segítségével szó szerint lélegzetelállító élmények várnak ránk nem csak az egy-, hanem a többjátékos módban is.

  • Filmszerű egyjátékos kampány, amelyben egy interaktív akciófilm főszereplője lehetsz!
  • Mérd össze tudásodat másokkal a 64 fős többjátékos ütközetekben, amelyek igazi háborús élménnyel kecsegtetnek.
  • A Frostbite grafikus motornak köszönhetően próbáld meg eldönteni, hogy hol kezdődik a valóság, és hol a képzelet!

 

 

Kiszerelés
Digitális termék
PEGI
18+
Stílus
Akció, FPS