Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Raktáron 
elektronikus tanúsítvány

World of Warcraft: Battle for Azeroth PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Látogass el Azeroth földjére a World of Warcraft hetedik kiegészítőjében, mely újdonságok garmadájával, két új kontinenssel és egy stratégiai elemekkel teli új játékmóddal lepi meg a széria összes rajongóját.

Horda és Szövetség tagok figyelem! Minden idők legsikeresebb MMORPG-je, a World of Warcraft egy újabb izgalmakban gazdag fejezettel bővül!
A Battle for Azerothban az egymással folyamatos harcban álló felek nekifognak egy-egy ismeretlen kontinens felfedezésének, hogy ezáltal végső csapást mérjenek ellenfelükre…
 
Ez a játékosok szempontjából két vadonatúj területet jelent, melyeken teljesen egyedi küldetések, ellenfelek és persze kincsek várják a felfedezőket, na meg persze megemelt, 120-as szintlimit és a tovább tökéletesített kasztrendszer.
 
Ha ez még nem lenne elég, less bele a Warfronts névre hallgató 20 fős kooperatív hadjáratba, mely a klasszikus Warcraft 3 játékmenetét ülteti át a WOW világába, így a harc mellett az építkezéssel, fejlesztésekkel és erőforrás menedzseléssel is foglalkoznod kell a győzelem érdekében.
 
Mindemellett felújított grafika, látványos 3D effektek és a régi jól megszokott hangulat vár minden régi és új World of Warcraft játékost a Battle for Azeroth kiegészítőben.


 

 

Kiszerelés
Digitális termék
PEGI
12+
Stílus
Fantasy, Kooperatív, Online multi, Open world, Szerepjáték / RPG
14 990 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 450 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Rendszerigény

MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNY

 

AJÁNLOTT RENDSZERKÖVETELMÉNY

CPU: Intel Pentium D vagy AMD Athlon 64 X2
  CPU: Intel Pentium D vagy AMD Athlon 64 X2
Memória: 2GB RAM   Memória: 2GB RAM
GPU: 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 vagy ATI Radeon™ HD 2600 vagy jobb   GPU: 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 vagy ATI Radeon™ HD 2600 vagy jobb
HDD: 25GB
 
HDD: 25GB
Aktiválás információk
  1. Lépjen be a battle.net webhelyre.
  2. Jelentkezzen be a fiókjával.
  3. Kattintson az oldal tetején található Fiók.
  4. Kattintson a Játékok/kódok menüre.
  5. A menüből válasza ki a Játék kód hozzáadása lehetőséget
  6. Írja be a kódját, majd kattintson a Kód beváltása elemre (Lehet, hogy ki kell választania a játékfiókot, amelyhez hozzá szeretné rendelni).