Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

FIFA 20 Ultimate Edition (Xbox ONE)

Raktáron 
elektronikus tanúsítvány

FIFA 20 ISMERTETŐ

A Frostbite motort használó EA SPORTS FIFA 20 életre kelti a világ kedvenc játékának mindkét oldalát – a professzionális színtér presztízsét és az EA SPORTS VOLTA új, autentikus utcai labdarúgó élményét is. A FIFA 20 a játék minden területén újít, a FOOTBALL INTELLIGENCE példátlan platformot kínál az élethű játékmenet érdekében, a FIFA Ultimate Team több lehetőséget kínál álmaid csapatának felépítésére, az EA SPORTS VOLTA pedig visszaviszi a játékot az utcára az autentikus, kispályás foci révén.

  • Autentikus játékmenet - Az autentikus játékmenet az idő, a tér és a pozíció magasabb fokú megértését biztosítja a mesterséges intelligencia által irányított játékosok számára, ezzel nagyobb hangsúlyt fektetve a felhasználó által vezérelt játékra az új dinamikus, egy az egy elleni küzdelmek, a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia által vezérelt védelem és a természetes játékosmozgások segítségével.
  • Meghatározó pillanatok - A meghatározó pillanatok nagyobb fokú irányítást kínálnak a mérkőzés eredményét meghatározó pillanatok felett. Az utolsó harmad irányított befejezésétől a hátsó részen történő irányított szerelésig terjedő lehetőségekkel, valamint az új oldalsó becsúszással és a szabadrúgás frissítésével nagyobb beleszólásod lehet az egyes játékok kulcsfontosságú szakaszaiba.
  • Labdafizika - Az új labdafizikai rendszer a FIFA 20 játékmenetét a realizmus új szintjére emeli, új lövésútvonalakat, reálisabb szerelési hatásokat és fizikailag vezérelt viselkedést kínálva.

 

 

Megjelenés
2018. szeptember 27.
Kiszerelés
Digitális termék
Platforms
XBOX One
PEGI
3+
Stílus
Sport, Foci
Elérhető nyelvek
Deutsch (DE), English (US), English (EN), Español (ES)
Várható kiszállítás
  maximum 24 óra
22 990 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 690 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Aktiválás Információk
  1. A Konzol főképernyőn válassza „Store” majd a „Kód használata” füleket.
  2. Írja be a Licenc kódot a „Saját vásárlások” szakaszba, majd erősítse meg.
  3. A játék aktiválása után bezárhatjuk az adott ablakot.
  4. Menjen vissza a főmenübe, és válassza a „Saját játékok és alkalmazások” fület.
  5. Válassza a „Telepítésre kész” fület, és telepítse a játékot.