Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Microsoft Office 2019 Home and Business Mac Multilang (T5D-03216)

Cikkszám: MAXD880029
elektronikus tanúsítvány
Microsoft Office 2019 Home and Business Mac Multilang (T5D-03216)

Microsoft Office 2019 Home and Business Mac Multilang (T5D-03216)

Cikkszám: MAXD880029
elektronikus tanúsítvány
Raktáron 
57 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 740 Ft

Office 2019 Home and Business MAC számítógépre

Microsoft Office 2019 Home and Business MAC számítógépre az alábbi programokat tartalmazza: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, és Outlook. Az új MS Office modern, intuitív kinézetet, új szerkesztőeszközöket, kiterjesztéstípusokat, valamint fordítóeszközöket,  mozgó grafikákat és sok egyéb újdonságot kínál a felhasználói számára, melyeknek köszönhetően Ön minden eddiginél gyorsabban tudja kedve szerint alakítani a különböző dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat.

Fontos: A Microsoft Office 2019 Home and Business MAC számítógépre a macOS három legfrissebb verziójával kompatibilis.

 

A Word 2019 rengeteg új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, amelyek segítségével seperc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. A fejlesztett nyelvtani hibafelismerő technológia, valamint a Microsoft Translator eszköz remek segítséget nyújt az íráshoz, így a dokumentumai mindig bemutatásra készek lesznek, függetlenül attól, hogy milyen nyelven írл

A dokumentumok személyre szabásához használja az új digitális toll opciót, fejezze ki magát kreatív módon, korlátok nélkül. A dokumentumok kinézetét már teljesen újraszabhatja, hozzáadható ikonok és a skálázható vektorgrafikák (SVG-k) segítségével, így teljes mértékben a saját elképzelései szerint tudja őket formázni!

 

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Hozzon létre táblázatokat a sablonok alapján és hozzon létre adataiból átlátható dokumentumokat. Az Excel 2019 az alábbi új és hasznos funkciókat tartalmazza: térképes táblázatok, melyekkel össze tudja hasonlítani különböző földrajzi régiók értékeit és kategóriáit; Skálázható Vektorgrafikák, tölcsér diagrammok, amelyekkel egy adott folyamat különböző stádiumában mért értékeit tudja összehasonlítani, valamint a “Tintaegyenlet” funkció, melynek köszönhetően komplex matematikai műveleteket végezhet el - és még sok minden más!

 

Használjon PowerPoint 2019-et lenyűgöző és profin kinéző fényképes prezentációk, üzleti tervek, ötletek vagy riportok bemutatására. Egészítse ki előadását lenyűgöző dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amelyekkel elvarázsolhatja barátait vagy üzletfeleit. Mindemellett az új PowerPoint Zoom funkcióval már lehetősége van a nem lineáris prezentációk előadására is - ezentúl már különböző interaktív szlájdokat hozhat létre, amelyek friss és modern küllemet kölcsönöznek prezentációjának!

 

Az Outlook 2019 a legjobb program e-mailek, névjegyek, feladatok, valamint személyes és csoportos naptárak kezelésére, illetve nyomon követésére. A program tartalmazza a már rég beépített funkciókat, valamint sok, a hatékony munkát elősegítő új funkciót. Az egyik legfőbb újdonság az ún. Focused Inbox funkció, amelynek köszönhetően fel tudja osztani a bejövő leveleit; a Focused jelzés alá kerülnek be a legfontosabb e-mailjei, az Other jelzés alá pedig a kevésbé fontos üzenetek. Emellett könnyebben tudja megnézni, hogy a kollégái mit válaszoltak egy, az Outlookon keresztül megszervezett meetingre, valamint “@” segítségével taggelhet személyeket az e-mailekben vagy kijelölhet egy időpontot, s időzónákon átívelően hozhat létre meetingeket.

 

A OneNote egy digitális jegyzetkészítő alkalmazás, amely minden szükséges funkciót tartalmaz! Az app segítségével könnyedén rendezheti a jegyzeteit - legyen szó receptekről, vagy munkahelyi feljegyzésekről. Írjon egy pontos teendőlistát, készítsen vázlatokat elképzeléseiről, vagy csatoljon jegyzeteihez webes hivatkozásokat.

 

 

Licenc
RETAIL
Gépek száma
1 felhasználó/gép
Licenc típusa
Licenc típusa
  • Új licenc: Még fel nem használt Licenc csoportja
  • Hosszabbítás: Az adott termék(ek) felhasználási idejét hosszabbítja meg a vásárolt értékkel
  • Újrahasznosított: A Licenc az EU törvényeknek megfelelően újra felhasználható csoportja
Újrahasznosított (EU törvényeknek megfelelően)
Elérhető nyelvek
English (EN), Magyar (HU), Deutsch (DE), English (US), Español (ES)
Várható kiszállítás
  maximum 24 óra
Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
57 990 Ft/db
10+  db
-10 %
52 191 Ft/db