Microsoft Office 2019 Home and Business Mac Multilang (T5D-03216)

Cikkszám: MAXD880029
Microsoft Office 2019 Home and Business Mac Multilang (T5D-03216)

Microsoft Office 2019 Home and Business Mac Multilang (T5D-03216)

Cikkszám: MAXD880029
Nincs raktáron
57 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 456 Ft

Office 2019 Home and Business Mac számítógépreA Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC az alábbi programokat tartalmazza: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, and Outlook. Az új MS Office modern, intuitív kinézetet, új szerkesztő-eszközöket, kiterjesztés-típusokat, valamint fordító-eszközöket,  mozgó grafikákat és sok egyéb újdonságot kínál a felhasználói számára, melyeknek köszönhetően Ön minden eddiginél gyorsabban tudja kedve szerint alakítani a különböző dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat.

Important: A Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC a macOS három legfrissebb verziójával kompatibilis.

A Word 2019 rengeteg új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, amelyek segítségével seperc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. A fejlesztett nyelvtani hibafelismerő technológia, valamint a Microsoft Translator eszköz remek segítséget nyújt az íráshoz, így a dokumentumai mindig bemutatásra készek lesznek, függetlenül attól, hogy milyen nyelven ír.

A dokumentumok személyre szabásához használja az új digitális toll opciót, fejezze ki magát kreatív módon, korlátok nélkül. A dokumentumok kinézetét már teljesen újraszabhatja, hozzáadható ikonok és a skálázható vektorgrafikák (SVG-k) segítségével, így teljes mértékben a saját elképzelései szerint tudja őket formákni!

 

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Hozzon létre a táblázatokat a sablonok alapján és hozzon létre adataiból átlátható dokumentumokat. Az Excel 2019 az alábbi új és hasznos funkciókat tartalmazza: térképes táblázatok, melyekkel össze tudja hasonlítani különböző földrajzi régiók értékeit és kategóriáit; Skálázható Vektorgrafikák, tölcsér diagrammok, amelyekkel egy adott folyamat különböző stádiumában mért értékeit tudja összehasonlítani, valamint a ‘Tintaegyenlet” funkció, melynek köszönhetően komplex matematikai műveleteket végezhet el - és még sok minden más!

 

Használjon PowerPoint 2019-t lenyűgöző és profin kinéző fényképes prezentációk, üzleti tervek, ötletek vagy riportok bemutatására. Egészítse ki előadását lenyűgöző dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amelyekkel elvarázsolhatja barátait vagy üzletfeleit. Mindemellett az új PowerPoint Zoom funkcióval, már lehetősége van nem-lineáris előadás prezentációra is - ezentúl már különböző interaktív szlájdokat hozhat létre, amelyek friss és modern küllemet kölcsönöznek prezentációjának!

 

A OneNote egy digitális jegyzetkészítő alkalmazás, amely minden szükséges funkciót tartalmaz! Az app segítségével könnyedén rendezheti a jegyzeteit - legyen szó receptekről, vagy munkahelyi feljegyzésekről. Írjon egy pontos teendőlistát, készítsen vázlatokat elképzeléseiről, vagy csatoljon jegyzeteihez webes hivatkozásokat.

 

Az Outlook 2019 a legjobb program e-mailek, névjegyek, feladatok, valamint személyes és csoportos naptárak kezelésére illetve nyomon követésére. A program tartalmazza a már rég beépített funkciókat, valamint sok, a hatékony munkát elősegítő új funkciót. Az egyik legfőbb újdonság az ún. Focused Inbox funkció, amelynek köszönhetően fel tudja osztani a bejövő leveleit, s a Focused jelzés alá kerülnek be a legfontosabb e-mailjei, s Other jelzés alá pedig a kevésbé fontos üzenetek. Emellett könnyebben tudja megnézni, hogy a kollégái mit válaszoltak egy, az Outlookon keresztül megszervezett meetingre, valamint “@” segítségével taggelhet személyeket az e-mailekben vagy kijelölhet egy időpontot, s időzónákon átívelően hozhat létre meetingeket.

Kiszerelés
elektronikus tanúsítvány
Licenc
RETAIL
Státusz
Nincs raktáron
Kiszállítás
2020.01.29
Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
57 990 Ft/db
10+  db
-15 %
49 292 Ft/db

Cikkszám
MAXD880029

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Disztribúció formája: elektronikus tanúsítvány
Licenc fajtája: retail
Licenc érvényességének hossza: életre szóló
Licenc átvihetősége: átvihető
Operációs rendszer kompatibilitása: macOS